Cult Kanaal
cult webzine


Hip hop mode 2006


Hip hop mode: wat is dope in 2006?

Eén voorspelling voor hip hop kleding in 2006 kan gedaan worden: de hip hop kleding markt blijft groeien en zich ontwikkelen. We zullen proberen enkele hip hop mode trends voor 2006 te voorspellen:


Hip hop kleding trends 2006
Afgelopen herfst waren het vooral kleuren en materialen die de urban fashion markt domineerden. Kijken we naar de trends in 2006 dan zal het om andere zaken gaan.

hip hop kledingRap grootheid Russell Simmons - oprichter van Def Jam Records was één van de eersten die begreep dat de combinatie van hip hop en mode leidde tot rap-sterren. En hij begrijpt het nog steeds, dat blijkt uit zijn volgende uitspraak: "Hip hop is all about attitude. It helps a lot if you have the fashion cred to go with it, but that doesn´t mean you have to be a copycat."


Wat is de coole hip hop look in 2006?
Het sleutelwoord is dus je eigen houding, eigen stijl, niet zomaar anderen volgen en vooral niet bang zijn om op te vallen. In de hip hop kleding mode draait het in 2006 om het individu. Je mag hebben wat de amerikanen attitude noemen. En beroemdheden hebben daar genoeg van!

In 2006 draait het om felle kleuren, ruime broeken, t-shirts met grote logo´s, funky sneakers, grote caps en natuurlijk veel bling. Verder zal het gaan om de details en kleine verschillen. Besteed daar dus niet te weinig aandacht aan. Dat horloge, die ketting of aparte oorring zijn de kleine verschillen die de vette extra´s zijn voor je hip hop kleding look. Onthoud dat het individu - jij dus - centraal staat.


De zigeuner look
Dit zal waarschijnlijk de belangrijke look van 2006 worden voor de dames. Gekleurde rokjes en petticoats die verder naar beneden wijder en voller worden. De algehele dames hip hop kleding look is sexy en krachtig in 2006.


Sneakers
hip hop kledingZoals in de gehele kleding-industrie wordt er toch ook terug gekeken naar het verleden. Zo ook voor hip hop kleding. brengt opnieuw de ooit zo populaire Nike Air Force One uit in vele gedaantes. Hiernaast zie je een voorbeeld: de exclusieve Nike Air Force Cultura.
- Copyright (c) 2019 www.cultkanaal.nl | Alle rechten voorbehouden. -