Cult Kanaal
cult webzine


Muziek downloaden

Muziek downloaden voor 1 Euro

Het downloaden van muziek, films, games en software is populairder dan ooit tevoren. Was een paar jaar geleden vooral het gratis downloaden razend populair, de betaalde sites laten nu een opmars zien.


Waarom betalen?

Het is een jungle in de download wereld. De gratis diensten zoals Kazaa hebben de grootste groei achter de rug. Afgelopen jaar zijn de betaalde download sites wederom in aantal en omzet gegroeid. En dat is niet zo gek: de gratis diensten zitten vol spyware, virussen en zijn vooralsnog vooral een goede optie voor de ervaren pc gebruiker.


Goedkoop downloaden
De grote goedkope veelal Amerikaanse filesharing diensten hebben recordaantallen gebruikers. Enkele tientallen miljoenen per filesharing dienst is geen uitzondering. Die populariteit hebben ze vooral te danken aan het feit dat ze virus- en reclame-vrij zijn. En natuurlijk goedkoop. Al voor zo'n 0.99 $ per maand kun je onbeperkt downloaden.

De platenmaatschappijen zien dit alles met lede ogen aan. Want naast betaalsites met een eigen collectie, zoals het populaire AllofMP3, moeten ze ook opboxen tegen de filesharing sites zoals FileSharingCenter.


Downloaden nu voor iedereen
Voor degenen die nog nooit hebben gedownload en voor de niet-ervaren pc gebruiker is er vaak een hoge drempel om te gaan downloaden. Toch wordt het steeds makkelijker gemaakt, niet in de laatste plaats door een aantal goede informatie-sites. Nog even en zelfs je oma slaat aan het downloaden!


Waar en hoe
Wil je meer weten over downloaden, de verschillende methoden en wat de beste sites zijn? Op DownloadVergelijker wordt heldere uitleg gegeven en worden de verschillende methoden en diensten beoordeeld.
- Copyright (c) 2019 www.cultkanaal.nl | Alle rechten voorbehouden. -