Cult Kanaal
cult webzine


Reizen

Alternatieve vakanties

Natuurlijk kan een zonvakantie fijn zijn... maar voor de liefhebber die iets anders wil hebben we een selectie gemaakt van alternatieve mogelijkheden om op vakantie te gaan.Overnachten in een kasteel
Keus uit vele kastelen en landhuizen, dicht bij huis in Nederland of de Ardennen of wat verder weg in Frankrijk of Spanje. Hoe dan ook: een originele, romantische trip!

De thermen van Spa
De Ardennen zijn mooi, veelzijdig en niet al te ver weg. Een goed vakantie idee is een echte relaxvakantie naar de thermen van Spa. Dit is prachtig te doen vanuit één van de vakantiehuizen dichtbij.

StonehengeStonehenge vanuit Londen
Het historische Stonehenge ligt op slechts 150 km. van Londen. Goede mogelijkheden om shoppen en cultuur te combineren.Spirituele vakantie:

Bezoek de New Spirit Travel website. Als je wilt zwemmen met dolfijnen of voor een yoga cursus in Italië.Een kuurweekend is zó geboekt.

Een Feng Shui arrangement in Keulen.

Een weekend met massages en zonnekuren, maar ook winkelen in Keulen of de Keulse Dom beklimmen.


Middeleeuwse kastelen in Schotland
Niet te ver, niet te duur en tóch iets heel speciaals? Maak een 4-daagse cruise & hotelreis naar Schotland!Iets geheel anders: voor de voetballiefhebber

De wens van iedere échte voetbalfan: een Engelse soccerwedstrijd bezoeken. Boek een geheel verzorgde 4-daagse voetbalreis Engelse Premier League.
Voor de filmliefhebber
Een filmarrangement in Antwerpen: bezoek deze mooie stad en vermaak je in de avonduren in het Antwerpse megaplex, op 500m. van de hotels!Prachtig Ijsland
Weer iets geheel anders: een stedentrip naar Reijkjavik, met de mogelijkheid tot bezoeken van de geisers en de gouden waterval. Een stadsrondrit is inbegrepen.


- Copyright (c) 2019 www.cultkanaal.nl | Alle rechten voorbehouden. -