webzine met pit

Een Kasteel arrangement is zó geboekt


Het bezoek aan een kasteel brengt je terug naar de middeleeuwen, de tijd van ridders en jonkvrouwen. Een kasteel verblijf was tot zo´n 15 jaar geleden alleen weggelegd voor de  zeer welgestelden. Kastelen waren vaak niet goed onderhouden  of simpelweg niet in publiek bezit. Maar er was vraag naar het overnachten in een kasteel en dus kwam er aanbod. Kastelen door heel Europa werden gerenoveerd en ingericht als hotel.
Een kasteel arrangement is verwend worden


Kastelen in Nederland - en door heel Europa - zijn in goede staat behouden en doen vaak dienst als trouwlocatie of hotel. De meestal historische inrichting en mooie omgeving van het kasteel zorgen voor een romantische sfeer. Overnachten in een kasteel mag met recht een bijzondere belevenis genoemd worden. Je kunt je middels een kasteel arrangement laten verwennen met lekker eten, overnachten in middeleeuwse sferen in een mooie omgeving. Heb je dus inmiddels interesse in een rustieke vakantie gekregen? Een kasteel arrangement is zo geboekt.


Een kasteel arrangement is niet duur


Het verblijf in een kasteel is tegenwoordig helemaal niet meer zo duur: een kasteel arrangement boeken kan al vanaf zo´n € 50. Een kasteel overnachting is daarmee weggelegd voor iedereen. Bekijk eens wat kastelen en laat je verleiden tot een boeking.