Cult Kanaal
cult webzine


GadgetsOntwikkelingen

Kleinste camera:
Een kamera die klein genoeg is om in je binnenzak te passen en krachtig genoeg voor foto´s en video? FVD-C1 van Fisher noemt het een Pocket Cameracorder. Deze ´cameracorder´ bevat een 3.2 megapixel fotokamera en een MPEG-4 camcorder. De memorycard kan 30 minuten film of 491 foto´s opslaan. Hij is te koop voor $900


Mp3 speler in een zonnebril:
De nieuwe Oakley Thump zonnebril is wel heel bijzonder: hij bevat een ingebouwde MP3 speler. De oordopjes zitten bevestigd aan de poten van de bril. De bril is beschikbaar in een 128Mb- en een 256Mb-variant en in 7 verschillende kleuren. Uploaden van de muziek én opladen van de batterij doe je via USB en met een volle batterij is zo´n 6 uur muziek te beluisteren.


Kolonisten van Catan:
Voor de liefhebbers van het bordspel Kolonisten van Catan is er goed nieuws: het populaire spel zal vanaf eind dit jaar ook mobiel beschikbaar zijn. Op de mobiele variant zul je tegen de computer kunnen spelen. De spelresultaten kun je doorsturen en je op die manier meten met andere spelers. Het spel zal beschikbaar komen op de nieuwere modellen van Siemens, Sharp en Nokia.De draagbare videorecorder:
De markt van de personal video recorder ligt nog behoorlijk open. Toch komt Archos nu met een zeer visueel afgestemd draagbare gadget op de markt. Het betreft de hiernaast afgebeelde Archos AV400. Verschillende muziek- en videoformaten worden ondersteund en het kleinood bevat een 3.5" lcd tft scherm. Geïnteresseerd? De AV 400 is te koop voor 600 Euro.


- Copyright (c) 2019 www.cultkanaal.nl | Alle rechten voorbehouden. -